Algemene voorwaarden        Disclaimer
ISOLATIE-OPLOSSINGEN
speciaal afgestemd op uw persoonlijke situatie!


In 1956 werd de basis gelegd voor het huidige bedrijf Isol-Protect, kortom vele jaren van ervaring op het gebied van isolatie. Isol-Protect verzorgt met een slagvaardig team van gediplomeerde medewerkers het gehele pakket van isolatietechnieken (van glaswol en steenwol tot hoogwaardige elastomeren). Daarbij worden vele technieken gebruikt, die speciaal afgestemd zijn op de specifieke problematiek van de opdrachtgever. Isol-Protect staat voor kwaliteit op het gebied van isolatiesystemen, professionele project- uitvoering en een klantgerichte werkwijze.

Isol-Protect hanteert diverse afwerkingsmethodes, zoals PVC bandage, PVC folie aluminiumplaat en Foster- afwerking (andere nieuwe technieken?). Daarnaast bieden we ondersteuning op het gebied van trace heating systems en reconditionering van bestaande leidingsystemen en levensverlenging van isolatielagen.

Dankzij onze materiaalkennis en brede ervaring zijn we in staat om de energiekosten van de gebruiker daadwerkelijk te reduceren. Evenals de eventuele overlast als gevolg van geluid, warmte, concens of kou. Verbetering van deze voorwaarden betekent in de regel ook een verbetering van het arbeidsklimaat. Isolatie is geldbesparend en milieubeschermend.