Algemene voorwaarden        Disclaimer
ISOL-PROTECT
voor besparing, isolatie en uw veiligheid


In 2010 zijn Verstappen IsolatieTechnieken b.v. en Firetec b.v. Bouwkundige Brandpreventie samengegaan onder de naam Isol-Protect BV. Twee bedrijven met ieder een eigen dienstenpakket;
Verstappen IsolatieTechnieken BV richtte zich met name op bouwkundige isolatiewerkzaamheden,
Firetec BV was gespecialiseerd in brandpreventie.
De bedrijven werkte achter de schermen reeds jaren samen. Daardoor was de stap naar het bundelen van de krachten niet meer dan een logisch gevolg.

Het huidige Isol-Protect is een modern en dynamische bedrijf. Er wordt gewerkt met geavanceerde technieken en uitsluitend met kwaliteitsproducten van bekende merken. Nagenoeg al onze medewerkers zijn in het bezit van een vakcertificaat en worden regelmatig bijgeschoold. Daarnaast wordt er gewerkt volgens de meest recente veiligheidseisen. Kennis en de jarenlange ervaring van onze medewerkers staan garant voor het afleveren van ouderwets vakwerk met de nieuwste technieken.

Samen met de klant wordt gezocht naar optimale oplossingen voor zijn specifieke situatieā€¦de juiste balans tussen prijs & kwaliteit en tussen economisch voordeel & duurzaamheid. In overleg met de klant wordt een stappenplan opgesteld voor de benodigde werkzaamheden. Hierbij houden wij rekening met de eisen en wensen van de klant. Bij ons staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel; wij zijn namelijk niet zomaar tevreden als u tevreden bent, wij zijn pas tevreden als u enthousiast bent!

Waar energiebesparing, geluidsisolatie en veiligheid bovenaan op de agenda staan, biedt Isol-Protect uitkomst.